Wat is er te doen op Madeira?

Madeira is een prachtig eiland met veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Hier zijn enkele van de meest populaire sportieve activiteiten op Madeira:

  1. Wandelen: Madeira is bekend om zijn prachtige wandelpaden, de zogenaamde Levadas. Deze paden lopen langs kleine kanalen die water van de bergen naar de landbouwgebieden transporteren. Er zijn veel wandelingen te maken, van eenvoudige wandelingen tot meer uitdagende wandelingen.
  2. Duiken en snorkelen: Madeira heeft heldere wateren met een rijke mariene biodiversiteit. Er zijn veel duikscholen op het eiland waar je duik- en snorkeltochten kunt boeken.
  3. Fietsen: Madeira heeft veel prachtige fietspaden waar je kunt genieten van de natuur. Er zijn veel fietsverhuurbedrijven waar je een fiets kunt huren.
  4. Paardrijden: Er zijn veel maneges op het eiland waar je paardrijtochten kunt boeken.
  5. Klimmen: Madeira heeft prachtige rotsformaties waar je kunt klimmen. Er zijn veel klimscholen waar je kunt leren klimmen.
  6. Paragliding: vanaf Pico do Areeiro, de derde hoogste berg van Madeira, kun je een paraglidingtocht boeken, voor een prachtig uitzicht over het eiland.
  7. Golfen: Er zijn twee golfbanen op Madeira waar je kunt golfen.
  8. Surfen: Er zijn veel surfscholen op Madeira waar je surflessen kunt boeken. Er zijn ook veel surfspots op het eiland waar je kunt surfen.
  9. Watersport: Er zijn veel mogelijkheden voor watersporten zoals jetskiën, parasailing, windsurfen en stand-up paddleboarding op het eiland.

Er zijn veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten op Madeira, dus er is voor ieder wat wils, van wandelen tot surfen en van duiken tot golfen.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

© Copyright - Vakantie op Madeira