Op vakantie naar Madeira?

Madeira is een prachtig eiland met veel mooie dorpen waar je kunt verkennen. Van historische steden tot charmante vissersdorpjes, Madeira biedt iets voor iedereen. Hier zijn enkele van de meest populaire dorpen op Madeira die je niet mag missen tijdens je bezoek aan het eiland.

  1. Funchal: Dit is de hoofdstad van Madeira en een prachtige stad om te verkennen. Er zijn veel historische gebouwen, monumenten en musea te bezoeken, evenals een mooie jachthaven en een levendige markt. Er zijn ook veel leuke winkels, bars en restaurants. Funchal is de perfecte plek om te verblijven als je op zoek bent naar een stedelijke ervaring op Madeira.
  2. Camara de Lobos: Dit is een prachtig vissersdorp gelegen aan de zuidwestkust van Madeira. Het dorp is bekend om zijn prachtige uitzichten en de typische Madeira-architectuur. Er zijn ook veel leuke restaurants waar je kunt genieten van de lokale keuken. Camara de Lobos is de perfecte plek om te verblijven als je op zoek bent naar een rustige en traditionele ervaring op Madeira.
© Copyright - Vakantie op Madeira